ROSE Beautysalon

Voor schoonheidsbehandeling, massage en wellness.

Gezichtsbehandelingen

Tijdens de gezichtsbehandeling wordt de huid intensief gereinigd, verzorgd en gevoed. Onzuiverheden worden weggehaald en ongewenste haartjes worden ge√ępileerd.

Met de behandeling worden dode huidcellen verwijderd, wordt de huid voorzien van de juiste voeding en wordt de nodige hydratering bevorderd. Dit zorgt ervoor dat de huid er weer fris en verzorgd uitziet.

Iedere huid en huidconditie zijn uniek en de behandeling wordt daar op afgestemd om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Daarom wordt eerst een huidanalyse gemaakt om vast te stellen welke producten er het beste bij uw huidtype passen.

Bij de gezichtsbehandelingen krijgen, behalve het gezicht, ook de hals/nek en het decolleté een volledige behandeling.

Een harsbehandeling van bovenlip en/of kin behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De gezichtsmassage wordt aangepast aan uw huidtype en aan uw behoefte: uw voorkeur kan uitgaan naar een lichte, ontspannende massage, of naar een stevigere massage.
De behandeling wordt vervolgd met een masker, aangepast aan uw huid en aan uw wens en wordt afgesloten met een dagverzorging.

Desgewenst wordt make-up aangebracht, wat kan bestaan uit alleen een foundation, of daarbij ook een oog- en lippen make-up.