ROSE Beautysalon

Voor schoonheidsbehandeling, massage en wellness.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een cadeautje aan uzelf met een positief effect op lichaam en geest. Tijdens deze massage voelt u de spanning en stress van uw lichaam afglijden en wordt er naast ontspanning ook positieve energie opgewekt. Na afloop voelt u zich weer fit, energiek, als herboren.

Massage is een perfect middel om lichaam en geest te ontspannen. De ontspanningsmassages hebben naast een ontspannende werking ook een positieve invloed op de gehele lichaamshuishouding.


Ontspanningsmassage is niet vergelijkbaar met sportmassage. De spieren worden tijdens de ontspanningsmassage met knedingen, drukpunten en effleurages behandeld. Hierdoor raken de spieren ontspannen en wordt de structuur van het onderhuidsbindweefsel losser gemaakt.


Naast het ontspannen van harde, gespannen en pijnlijke spieren, kan ook hoofdpijn worden bestreden, ontneemt het stress en worden de ademhaling en hartslag rustiger. De ontspanningsmassage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van de bloedvaten plaatsvindt en spieren en zenuwstelsel worden geprikkeld. Pijnklachten, eventuele stijfheid of verkrampingen kunnen hierdoor verminderen of bestreden worden.

Tijdens een volledige massage wordt het gehele lichaam gemasseerd. Het is ook mogelijk om een deelmassage te boeken. Een deelmassage is een korte (30 min.) effectieve massage van één gebied. Bijvoorbeeld rug, of/en schouders of/en nek.  en goed inzetbaar als u last hebt, bijvoorbeeld van bepaalde vermoeide spieren na lichamelijke inspanning. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de spierspanning verlicht.

Na een ontspannings- / deelmassage kunt u er weer helemaal tegen aan. U voelt zich heerlijk ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

30 minuten | € 25,00