ROSE Beautysalon

Voor schoonheidsbehandeling, massage en wellness.

Wat biedt ROSE Beautysalon u?

Hier kunt u genieten van een gezichtsbehandeling, waarbij u heerlijk kunt ontspannen en uw huid de verzorging krijgt die zij verdient.

U kunt hier ook terecht voor een ontspannende lichaamsmassage, een hot-stone massage, ontspanningstherapie of een wellnessbehandeling.
Een massage ontknoopt en ontspant, zorgt voor een goede doorbloeding en bevordert de gezondheid. Een wellnessbehandeling geeft daarbij een extra boost aan het lichaam en de lichaamshuid.

Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen van de behandeling is professionaliteit natuurlijk een eerste vereiste. Met mijn ervaring, zorg voor de juiste sfeer in de schoonheidssalon en aandacht voor u als klant bent u bij mij aan het juiste adres voor zowel een optimale behandeling en verzorging van uw gezicht en lichaam, als voor advies op het gebied van huidverzorging.
De gemoedelijke en laagdrempelige sfeer zorgen ervoor dat u zich op uw gemak zult voelen. Dit is belangrijk om te kunnen ontspannen, wat ten goede komt aan de effectiviteit van de behandeling.

Er zijn combinaties mogelijk van de verschillende behandelingen: een gezichtsbehandeling kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een lichaamsbehandeling.

Actie

Komt u voor de eerste keer naar de schoonheidssalon dan profiteert u van de kennismakingskorting van 25%.